Auto opkopers

Onverzekerde automobilist

Het is moeilijk te geloven dat we in de Verenigde Staten al zo’n twee maanden onder een soort blijf-van-mijn-lijf-huis maatregel of quarantaine staan vanwege COVID-19. Het nieuws lijkt van dag tot dag te veranderen (soms zelfs van uur tot uur), en de tijd lijkt te zijn gestold tot een amorfe klodder die op de een of andere manier voorbij kruipt en toch voorbij vliegt.

Terwijl iedereen probeert uit te vinden hoe het leven van dag tot dag verder moet gaan, voelt men dat er nog zoveel onzeker is. Hoe lang moeten we buiten nog maskers dragen? Zullen de huurprijzen omlaag gaan nu zo velen van ons een lager inkomen hebben? Hier is een vraag die ons de laatste weken vaak is gesteld: “Welke invloed heeft dit op de manier waarop je  zaken doet, en heeft COVID invloed op mijn tarieven en beleid?” We willen een paar minuten de tijd nemen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, of u nu lid bent van onze Herd of een verzekering heeft bij een andere aanbieder.

Niveau met mij – moet ik mijn dekking verlagen om geld te besparen op dit moment? Heb ik eigenlijk wel een autoverzekering nodig, of moet ik die gewoon opzeggen tot alles weer normaal is?
In onze samenleving, auto verzekering (en verzekeringen in het algemeen) is uitgegroeid tot een noodzakelijke financiële bescherming. Als je ooit een ongeluk hebt, of het nu jouw schuld was of niet, biedt een autoverzekering de geruststelling en garantie dat je je hulp, reparaties en zelfs medische rekeningen zult kunnen veroorloven. Het beschermt ook gevallen van schade aan uw auto door natuurrampen of onvoorziene ongevallen, zoals een boom die op uw auto valt. En helaas, terwijl bepaalde aspecten van ons leven kan worden opgeschort als gevolg van COVID op dit moment, ongevallen en mogelijke rampen zijn nog steeds zo veel van een mogelijkheid als altijd.

Zelfs als je minder vaak rijden deze dagen, het is zo belangrijk om te blijven zo financieel beschermd op de weg als mogelijk, of zelfs gewoon op uw oprit. U kunt in de verleiding komen om over te schakelen naar een lagere dekking om geld te besparen op uw maandelijkse betalingen, maar we raden u sterk aan vast te houden aan een mid-tot-hoge dekking niveau beleid. Minimum dekking kan lijken als een goede optie op de korte termijn, maar je zult op de haak voor zo veel meer als je ooit in een ongeval of schade oplopen aan uw auto. Met zo veel onzekerheid in het leven op dit moment, met inbegrip van financiën, het laatste wat je nodig hebt is het risico van enorme betalingen en schulden in een ongelukkige situatie.

Als een snelle opfrisser, hier zijn enkele verzekering fundamenten van een volledige dekking beleid en waarom ze belangrijk zijn:
Collision

Dit is precies wat het klinkt als. Als u botsen met iets van een andere auto naar een boom, tot een brandkraan, zal deze dekking helpen betalen voor schade aan uw auto als gevolg.

Uitgebreide

Dit deel van uw verzekering dekt schade aan uw auto die niet het gevolg is van een botsing (d.w.z. het raken van een niet-bewegend object met uw auto). Dit omvat: brand, diefstal en vandalisme, stormschade, contact met dieren (inclusief vogels), vallende voorwerpen, en glasbreuk.

Onverzekerde automobilist

Soms kunt u zo goed mogelijk voorbereid zijn, maar dat betekent niet dat de andere bestuurder dat ook is. Dit dekt de medische kosten en/of reparatiekosten bij een ongeval veroorzaakt door een bestuurder die niet of niet voldoende verzekerd is.

Aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel

Laten we zeggen dat u een ongeval veroorzaakt en dat de andere betrokkenen als gevolg daarvan medische hulp nodig hebben. Deze dekking helpt de kosten van hun medische rekeningen te betalen.

PIP

PIP, of Personal Injury Protection, dekt de medische kosten van lichamelijk letsel dat u of uw passagiers oplopen bij een ongeval, ongeacht wie de schuldige is.

(We hebben ook een hele pagina gewijd aan auto verzekering dekking voor een meer diepgaande herziening op elk van deze en een aantal voorbeelden uit het echte leven!)

Ik ben niet zo zeker-Ik wil misschien nog steeds mijn dekking aan te passen of te verlagen. Zijn verzekeringsmaatschappijen bieden elke vorm van financiële verlichting op dit moment?
Hoewel we niet aanraden het verminderen van uw dekking, als je echt niet zal worden het besturen van uw auto op alle (Zoals, niet ooit. Zelfs niet een lus rond het blok. Om dit goed te doen, moet uw auto effectief worden in de opslag.) kunt u kiezen voor alleen het hebben van uitgebreide dekking. Maar we zullen nogmaals benadrukken-we raden dit niet aan buiten deze situatie. Als je in een soort van ongeval, zult u niet worden gedekt en zal op de haak voor een aantal ernstige geld, dus zorg ervoor dat je na te denken over als je zou kunnen veroorloven om te betalen uit eigen zak om te repareren (of vervangen) van uw auto.

Dat gezegd hebbende,  geloven we dat als je minder rijdt, je ook minder moet betalen. Daarom hebben we onlangs onze tarieven verlaagd om onze klanten te helpen besparen in deze tijd. Klanten die te kampen hebben gehad met werkloosheid hebben ook nog andere opties voor hulp bij hun betalingen. Om meer manieren te zien waarop u kunt besparen, of welke dekkingen het beste bij u passen, probeert u onze nieuwe dekkingswizard eens uit.

Voor niet klanten raden wij u aan uw provider te bellen om te zien welke aanbiedingen zij hebben om u te helpen besparen in deze tijden. Veel maatschappijen bieden geld terug, tijdelijk verlaagde premies, en pauzes op niet-betaling beleid annuleringen.

Tags :  opkoper bedrijfswagens