Auto opkopers

Autoverzekering controleren.

Het is weer de tijd van het jaar: de inschrijvingsperiode, die in 2020 tot 15 december loopt. Het vierde kwartaal van het jaar is de tijd waarin mensen beslissingen nemen voor het volgende jaar, in dit geval 2021. In huishoudens in het hele land brengen mensen de open inschrijvingsperiode door met het evalueren van medische verzekeringsopties, de voor- en nadelen van een HSA- of FSA-rekening en het nemen van beslissingen over hoe volgend jaar eruit zal zien. Misschien ben je zelfs aan het googelen naar dingen als: “Heb ik een levensverzekering nodig als ik 30 ben?” of “Wat is een kortlopende arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?”

Als de meeste mensen horen van open inschrijving, denken ze aan ziektekostenverzekering. Maar, dit “seizoen van planning” kan ook een geweldige tijd om te winkelen voor autoverzekering. Tuurlijk, kunt u autoverzekering op elk moment van het jaar, maar het invullen van soortgelijke taken op een jaarlijkse basis echt laat je het instellen en vergeet het zonder dat een opdoemende to-do lijst item-en we weten allemaal hoe goed dat voelt! Motorverzekering

Dus laten we praten over de voordelen van het denken over ziektekostenverzekering en autoverzekering op hetzelfde moment, omdat de dekking kan overlappen op manieren die je misschien niet verwacht, zoals MedPay & PIP dekkingen.

Wanneer te winkelen voor autoverzekering – en een paar dingen te overwegen wanneer je dat doet
Buiten open inschrijving, zijn er een paar gebeurtenissen in het leven die het nodig maken om te controleren met uw verzekering provider. Als u een nieuw voertuig krijgt, verhuist, trouwt of een andere levensgebeurtenis meemaakt die uw polis kan veranderen, raden wij u altijd aan om uw polis te controleren en bij te werken.

Sommige van deze levensgebeurtenissen kunnen u zelfs geld besparen! Als u bijvoorbeeld onlangs naar school bent gegaan, komt u misschien in aanmerking voor een studentenkorting. Spreken van kortingen, zijn ook beschikbaar voor veilig rijden, het krijgen van uw offerte online, en werken vanuit huis. Yep, je leest dat goed – als je niet langer woon-werkverkeer, kunt u in aanmerking komen voor een korting van ons, gewoon voor het rijden minder.

MedPay & PIP dekkingen
Een overweging die u zou willen maken bij het winkelen voor verzekering-vooral als u op een hoog aftrekbaar gezondheid plan-is MedPay & PIP dekkingen.

MedPay (kort voor medische betalingen) betaalt de kosten van de noodzakelijke medische zorg als gevolg van verwondingen die u en uw passagiers ontvangen als gevolg van een auto-ongeluk en is van toepassing ongeacht wie het ongeval heeft veroorzaakt. Dekking wordt ook verleend aan de verzekerde en inwonende familieleden, terwijl ze in de auto van iemand anders rijden op het moment van het ongeval of als ze worden aangereden als voetganger. U heeft misschien geen MedPay dekking nodig als u en uw passagiers volledig gedekt zijn door een ziektekostenverzekering, maar deze dekking kan ook betalen voor zaken die mogelijk niet gedekt zijn door uw ziektekostenverzekering, zoals tandheelkundige behandeling, professionele verpleging, en prothesen.

PIP (Personal Injury Protection) dekt over het algemeen alles wat Medical Payments dekt, plus het vergoedt u voor verloren loon. Het kan ook niet-medische kosten dekken die verband houden met uw ongeval, zoals inkomensverlies of kosten voor kinderopvang.

Levensverzekering
Een ander ding om te overwegen naast autoverzekering tijdens open inschrijving seizoen is levensverzekeringen. Ons team  biedt levensverzekeringen die kunnen helpen om uw afhankelijke personen te voorzien van financiële stabiliteit als er iets met u zou gebeuren. Auto verzekering klanten krijgen een korting voor het bundelen van een levensverzekering, waardoor het nog betaalbaarder om te kopen via onze website. De website van oldtimer verzekering is een geweldige bron voor informatie over levensverzekeringen, van de basisprincipes van levensverzekeringen tot het bepalen van uw dekkingsbedrag en waar u op moet letten bij het winkelen.

Op zoek naar meer informatie dan alleen levensverzekeringen? Informatie over andere  producten is ook beschikbaar op de website, van opstal- en huurverzekeringen tot motor- en parapluverzekeringen. Wat uw situatie en behoeften ook zijn, ons doel is om u te verzekeren.

Hoe winkelen voor verzekeringen of evalueren van uw huidige dekking
Als dit bericht u heeft geïnspireerd om te gaan winkelen voor een verzekering of om uw huidige dekking te evalueren, dan is ons team er om u te helpen bepalen welke polis (of polissen) het beste bij uw behoeften zou passen.

Als u een nieuwe klant bent, maken wij het winkelen voor verzekeringen gemakkelijk. Start uw offerte online met ons, met agenten die klaar staan om te chatten over alle vragen die u zou kunnen hebben. En voor huidige klanten, bezoek uw online account om ervoor te zorgen dat uw beleid werkt voor u en uw behoeften.

Op naar het afvinken van dingen van de lijst tijdens het inschrijvingsseizoen!

Tags: –